Mikrohitel kis- és középvállalatoknak, egyéni és családi vállalkozóknak

        Új gépeket, eszközöket szeretne vásárolni vagy esetleg a nyertes EU-s pályázatának lebonyolításához keresi a megoldást? Nyersanyag beszerzéséhez van szüksége pénzre? Íme a LAM Mikrohitel Rt ajánlata kis- és középvállalatok, egyéni és családi vállalkozások számára:

Start-Up-LAM

   Mi tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, és azt is, hogy kezdő vállalkozónak a legnagyobb fejtörést a tőke előteremtése okozza. Éppen ezért alakítottuk ki a Start-Up-LAM nevet viselő hitelkonstrukciót.

részletek »

Curent-LAM

   Curent-LAM hitelt azok a kis- és középvállalatok, egyéni és családi vállalkozók kaphatnak, amelyek folyó kiadásaik fedezésére kívánnak kölcsönhöz folyamodni.

 

részletek »

Linea LAM

   Hitelvonal mezőgazdászok és vállalkozók számára.

 

 

részletek »

Invest-LAM

    Az Invest-LAM hitelcsomagot azon kis- és középvállalatok, egyéni és családi vállalkozók számára dolgoztuk ki, amelyek fejleszteni szeretnék vállalkozásukat, gépek, felszerelések vagy egyéb termelőeszközök vásárlását, a meglevő infrastruktúra modernizálását vagy akár új épületek, csarnokok, panziók építését tervezik.

részletek »

EU-Cofinanz LAM

    Nem elég egy pályázatot megírni és megnyerni, a lebonyolításához elő kell teremteni a teljes összeget is, aminek egy részét majd utólag visszatérítik. Ezt a problémát hivatott orvosolni az EU-Cofinanz LAM termékünk.

részletek »